Hema biedt een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor iedereen die er eentje nodig heeft. Hema vindt het belangrijk dat je een goede verzekering kunt afsluiten, zonder een hele hoop gedoe. Dit is precies de reden dat we alle informatie voor je op een rijtje hebben gezet.

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering Hema kan je aanschaffen zodra je een bedrijf bent. Het is dus geen verzekering die bedoeld is voor iedereen. Alleen wanneer je een bedrijf hebt kun je deze verzekering afsluiten. Als ondernemer is het altijd goed om te kijken hoe je het beste ingedekt kunt zijn. Wij, van Hema, begrijpen dit maar al te goed. Daarom vinden we het belangrijk om alle informatie te delen die we hebben. 

Waarom een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering aanschaffen?

Als eerste is het als ondernemer handig om te weten waarom je een  bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering aan moet schaffen bij Hema. Voor ons is het vooral belangrijk dat je weet waarom je voor een  bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering moet kiezen. De hoofd reden is het feit dat je dan ingedekt bent wanneer je iets kapot maakt of iemand per ongeluk verwondt. 

Wanneer jij of je personeel schade aanricht bij een product of persoon, ben je hiervoor gedekt. Het maakt in dit geval niet uit of het om jou gaat of om je personeel. Beide personen zijn dan gedekt voor de schade. Zo hoef je al deze schade dan niet meer zelf te gaan betalen. Dat is een groot voordeel bij een onderneming. 

De voordelen van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering Hema

Er zitten heel wat voordelen aan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering Hema. Deze voordelen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

Doordat al deze dingen bij een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zijn gedekt, kun je als bedrijf met personeel veel veiliger te werk gaan. Op die manier kun je voorkomen dat je op kosten gejaagd wordt wanneer er een keer wat gebeurt. Dit wil je als ondernemer natuurlijk altijd voorkomen. Daar is de  bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ideaal voor. 

De voordelen van een aansprakelijkheidsverzekering ZZP Hema

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP kan voor sommige mensen altijd weer overkomen als een andere uitdaging. Gelukkig is dit bij Hema niet zo. Bij ons vind je alle informatie namelijk op een makkelijk en snelle manier. De voordelen van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zzp vind je hieronder: 

Zoals je kunt zien is bij een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP hetzelfde gedekt als bij een normaal bedrijf. Het enige verschil is dat er geen personeel bij komt kijken. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je als ZZP niet goed gedekt wordt bij Hema. Ook dan wordt je op een goede manier gedekt. 

Waarom bij Hema een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten? 

Natuurlijk vraag je je af waarom je een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bij Hema moet afsluiten. Er zijn namelijk zoveel verschillende verzekeraars, waarom moet je dan kiezen voor Hema. Wij hebben altijd de goedkoopste aanbiedingen en onze medewerkers staan altijd voor je klaar. Daarnaast werken wij altijd op maat. Hierdoor weet je zeker dat je de beste verzekering voor jou krijgt. 

Bij Hema zijn we constant bezig met onszelf verbeteren. Daarom vinden we feedback altijd een belangrijk punt om te krijgen. Wij hechten dan ook een hoop waarde aan onze klanten. Als je ons advies wilt geven, is dit altijd welkom. 

Verschillende andere verzekeringen bij Hema 

Bij Hema hebben we natuurlijk niet alleen maar een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. We hebben juist alle verzekeringen die je nodig hebt. Het is ontzettend handig om alle verzekeringen bij één verzekeraar te hebben. Zo kun je alle zaken eenvoudig regelen via onze website. Je hoeft dan niet steeds de informatie ergens anders vandaan te halen. 

Alle informatie vind je op Hema website. Op die manier kun je voorkomen dat je niet weet waar je aan toe bent. Het is juist fijn om alles eenvoudig te kunnen vinden. Zo kun je ook alles via onze website regelen. Dit kost heel wat minder tijd dan wanneer je verschillende verzekeraars moet benaderen voor informatie.  

Hulp bij het kiezen van de juiste verzekeringen 

Wij, Hema, vinden het erg belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Daarom gaan we altijd voor het beste resultaat wat we kunnen krijgen. Op onze website kun je een hele hoop informatie vinden, maar als je hulp nodig hebt, dan staan wij altijd voor je klaar. 

Onze medewerkers helpen je graag met het afsluiten van een verzekering, het overstappen van de ene verzekeraar naar de andere of bij het vinden van een nieuwe verzekering. Bij ons is niets te gek, dus vraag gerust iets als je onze hulp nodig hebt.